Páginas

25.3.10

ESTOFAT DE VEDELLA I CARXOFES.

Ingredients:
Ceba.
All.
Pebrot verd.
Pebrot vermell.
Llorer.
Pebre vermell dolç.
Carxofes.
Vedella per estofar.
Farina.
Sal/pebre.
Oli d'0liva.
Pastanaga.
Vi negre(Jo he posat cava, però també podeu fer servir cervessa rosa o negre surt molt bó)
Brou de carn.

Per el brou de carn:
Espinada.
Os de vedella (si tiene tuetano mejor)
1Porro.
2 Pastanagues.
1Ceba
Aigua.
Vi negre.






Preparació:

Farem el brou de carn, Preescalfem el forn a 180º-200ºC, en una safata hi possem l'espinada i l'os de vedella, ho reguem amb el vi negre i un xic d'oli, el deixem enrosir al forn (a de quedar del color d'un caramel però no cremat). Mentre es va fent, posem en una olla un xic d'oli, afegim les pastangues, el porro i la ceba i ho potxem, quan sigui tot cuit i afegim aigua. Quan els òssos siguin fets els hi afegim al caldo (el líquid que quedi a la safata també) i ho deixem bullir un màxim de 4 hores.

Per una altre banda enfarinem la vedella i la marquem en una cassola amb oli i retirem, en el mateix oli de la carn, cuinarem les verdures, la ceba, l'all, pastanaga, pebrots, quan sigui cuit i afegim les carxofes i la carn, ho cobrim amb el brou i li posem el vi negre o el cava en el meu cas, ho deixem fer xup-xup fins que sigui acabat de fer.

Bon profit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario